moser_nyil.png

A MOSER termékek megtekintéséhez kattintson a logóra

TrendCut

Professzionális tulajdonságokkal rendelkező Lithium Ion+ akkumulátorral felszerelt otthoni hajvágó.

A Lithium Ion a jelenlegi legfejlettebb akkumulátor technológia. Kicsi a súlya, szinte nincs tárolási vesztesége hosszú idő után sem, bármilyen állapotban tölthető, nincs memória effektus. A MOSER Lithium Ion+ akkumulátorral felszerelt termékei rendkívüli szabadságot és kiemelkedő kényelmet biztosítanak hosszú vezeték nélküli üzemidejük és gyorstöltés funkciójuk révén.

1661 - penge1
Professzionális, önélező, rozsdamentes acél pengeszett. Made in Germany
1661 - penge2
A TrendCut a gyémánt köszörüléssel kialakított fogaknak köszönhetően különösen precíz és tartós vágóéllel rendelkezik. A precíziós kialakításnak köszönhetően hosszútávon is nagy pontossággal és nagy vágóteljesítménnyel használható.
Lítium ion1
A Lithium Ion a jelenlegi legfejlettebb akkumulátor technológia. Kicsi a súlya, szinte nincs tárolási vesztesége hosszú idő után sem, bármilyen állapotban tölthető, nincs memória effektus.
1661 - led
A LED töltésjelző tájékoztat a töltés állapotáról, és a feltöltött akkumulátorról.
Hajvágó min. vágáshossz:0.9 mm
Vágásszélesség:40 mm
Áramellátás:Li+ akkumulátor
Akkumulátoros működési idő:100 perc
Termék kód:1661-0460
EAN kód:5996415023619
Termék súly:700 g
Méret:250 x 165 x 75 mm
slider_prev_hover.png slider_next_hover.png slider_prev_hover_moser.png slider_next_hover_moser.png slider_down.png slider_down_hover.png slider_down_hover_moser.png lap_tetejere_hover.png bd_fooldal_hover.png bd_fooldal_hover_moser.png