moser_nyil.png

A MOSER termékek megtekintéséhez kattintson a logóra

Stainless Steel Szakáll- és testszőrnyíró

A Stainless Steel exkluzív kialakítású, prémium kategóriás trimmer.
​A masszív, de kellemes tapintású rozsdamentes acél készüléktest a legmodernebb technológiát rejti. A Lithium Ion+ akkumulátor, és az erős, de alacsony energiafogyasztású motor együttese 4 óra üzemidőt biztosít. A Stainless Steel trimmer cserélhető vágófejeinek köszönhetően a legjobb választás az egész test szőrtelenítésére!

A Lithium Ion a jelenlegi legfejlettebb akkumulátor technológia. Kicsi a súlya, szinte nincs tárolási vesztesége hosszú idő után sem, bármilyen állapotban tölthető, nincs memória effektus.

A világon elsőként a WAHL alkalmazta a haj- és szakállvágók kategóriájában a Lithium Ion technológiát.

A WAHL Lithium Ion akkumulátorral felszerelt termékei rendkívüli szabadságot és kiemelkedő kényelmet biztosítanak hosszú vezeték nélküli üzemidejük és gyorstöltés funkciójuk révén.

1541, 9855 - Penge
Az önélező, precíziós acél pengék biztosítják a hosszútávú gondtalan használatot.
9818 - Akku
A különösen nagy kapacitású Lithium Ion+ akkumulátor egyedülálló 1 óra töltéssel akár 4 óra üzemidőt biztosít. A technológiának köszönhetően az akkumulátornak gyakorlatilag nincs kisülése, tárolás alatt nem merül.
1541- Töltés
A gyorstöltés funkciónak köszönhetően 1 perc töltéssel 3 perc folyamatos üzemidőt nyerhet.
1541 - Akku
Köszönhetően a litium ion akkumulátornak, a tárolás ideje alatt gyakorlatilag nincs energiaveszteség. A készüléket ugyanabban a töltöttségi állapotban veheti használatba, amelyen letette.
1541 - Feszültség
Az automatikus feszültségválasztásnak köszönhetően a világ bármely pontján használható készülék.
1541 - Garancia
2 év garancia
9818 - LED
Az intelligens Smart LED kijelző tájékoztatja az akkumulátor töltöttségének állapotáról, jelzi az alacsony akkumulátor feszültséget.
USA
Made in USA
Trimmer min. vágáshossz:0.6 mm
Vágásszélesség:30 mm
Áramellátás:Li+ akkumulátor
Akkumulátoros működési idő:240 perc
Termék kód:9818-116
EAN kód:43917002293
Termék súly:1057 g
Méret:330 x 140 x 178mm mm
slider_prev_hover.png slider_next_hover.png slider_prev_hover_moser.png slider_next_hover_moser.png slider_down.png slider_down_hover.png slider_down_hover_moser.png lap_tetejere_hover.png bd_fooldal_hover.png bd_fooldal_hover_moser.png